Коледно настроение с Венци Благоев, Военен биг бенд и прияте

14 декември, понеделник, 19.00 часа, сцена Опера

Коледно настроение с Венци Благоев, Военен Биг бенд и приятели

Диригент кап. Цветомир Василев

Участват още:  Цветомир Цанков-вокал, Драгомира Драшкова-вокал,  

Нели Нечева, Трио Реверанс, балет

Рецепта за коледен мармалад:

Вземете няколко песни от репертоара на Даян Шуур, добавете към тях композиция на Милчо Левиев и джаз-стандарти, колкото ви е на сърце, и разбъркайте с известни теми от добре познати мюзикъли.

За още по-ярък празничен вкус не пестете от гласовете на Цветомир Цанков, Драгомира Драшкова и Нели Нечева, а към звука на тромпета на Венци Благоев прибавете доза елегантност от трио „Реверанс“, спомен за лятото на 2015-а и „Джаз форум Стара Загора“ пренесено от младия кларинетист Мариан Божидаров, струните от китарата на Димитър Благоев, старопрестолен блясък от приятелите от Royal Dixie Band – Велико Търново и клавиши от пианиста Станислав Арабаджиев, който за пръв път „се забърква“ с Военния биг бенд на Стара Загора.

Поръсете всичко това със стъпките на талантите от клуб по спортни танци „Денс Юник“ и  класически коледен блясък от балета и солистите на Държавна опера Стара Загора.

Консумира се редовно, за да се поддържа високо нивото на носталгията по летния „Джаз форум Стара Загора“, роден като идея точно по Коледа през 2011-а, и джаз класата на Стара Загора!

На 14 декември от 19.00 часа публиката ще се допуска в залата на Държавна опера-Стара Загора само срещу добро настроение и усмивка!

Коментари