ВИП карти в томбола с награди на Свети Валентин в Операта

ВИП карти в томбола с награди на Свети Валентин в Операта

Представлението на Държавна опера-Стара Загора - операта „Сватбата на Фигаро“ от В. А. Моцарт, в Деня на влюбените – 14 февруари, неделя,  започва в 18.00 часа и е с продължителност 1 час и 30 мин., без антракт. Промоцията за билетите е – двама с един билет на цена 15 лв. След спектакъла ще се разиграе на  сцената томбола с награди - 20 зрители в залата ще получат 10 Златни и 10 Сребърни ВИП карти за посещения в Операта. Зрителите могат да участват в томболата с контролния номер от билета на Операта, който се представя на входа преди влизане в салона.

ВИП картите се издават за една година от датата на закупуване. Притежателят на Сребърна карти  избира свое място в салона, което се отбелязва с името му на скицата на салона и ползва намаление при закупуването на билет за представление на Държавна опера-Стара Загора с редовна цена от 12 лв. – на цена 6 лв.

Притежателят на VIP карта Gold  избира своето място в салона, като на гърба на седалката се поставя табелка с неговото име. Ползваното намаление е от 50% при закупуването на билет за представление на Държавна опера-Стара Загора с редовна цена от 20 лв. – на цена от 10 лв. в ложите в салона.

Избраното място и за двата вида карти се пази 24 часа преди спектакъл и 48 часа преди премиера на Държавна опера-Стара Загора.

Пожелаваме късмет на всички, които избраха спектакъла на операта „Сватбата на Фигаро” от Моцарт, за да празнуват Деня на влюбените!

Държавна опера-Стара Загора

Коментари