АИДА на стадиона - вход свободен!

УВАЖАЕМА ПУБЛИКА,

Билети за суперпродукцията на операта "Аида" от Джузепе Верди, която ще бъде представена на 6 юни от 21.00 часа на стадион "Берое", ще се  продават само за ВИП зоната на цена 30 лева с включен кетъринг. Билети за ВИП зоната на стадион „Берое” могат да се закупят от касите на Старозагорската опера и онлайн и в разпространителската мрежа на ивентим в цялата страна.

За всички останали сектори -  входът за посетителите е  с билет  с регламентирана цена  8 лв, който се раздава БЕЗПЛАТНО на касите на Държавна опера-Стара Загора и три часа преди спектакъла - на касите на стадион "Берое".

Община Стара Загора, бизнесът на града и Държавна опера-Стара Загора се обединиха, за да подарят този спектакъл на всички зрители.

Важно!

Закупените билети за спектакъла на операта „Аида” /на цена 8 лева/ могат да бъдат презаверени за спектакъл по избор от афиша на Старозагорската опера или да бъде възстановена заплатената сума от касите на Операта. За зрителите, които са закупили билети от други каси, е важно да знаят, че могат да си възстановят заплатената сума от мястото на закупуване на билетите /Български пощи напр./ или да презаверят билетите на касите на Операта за спектакъл по избор.

Поднасяме своите извинения за разнопосочната информация, предварително благодарим за разбирането и ви очакваме на Стадион „Берое“, за да отпразнуваме 100 години от основаването на любимия футболен клуб на Стара Загора!

Държавна опера-Стара Загора

 

Коментари