В нощта преди Коледа

„В нощта преди Коледа“

На 13 декември от 19.00 часа в  залата на Старозагорската опера балетна школа „Па Де Кре“ и приятели ще представи приказно-танцовия спектакъл на „В нощта преди Коледа“. Режисьор и балетен педагог е Кремена Костова, репетитори Юлияна Василева, Яна Кафалиева и Радостина Турлакова, мултимедия  Милен Ботев,  текст Искра Георгиева,  глас Мария Донева.

Нощта преди Коледа е времето на трепетно очакване, на раждането на чудото, време на надежди и мечти…

 „В нощта преди Коледа“ сценичният разказ е преплетен по неповторим начин с въздействието на музиката, красотата на танца и неподправената емоция на човешките чувства и отношения. На сцената ще оживее една вълшебна приказка за Лапландия и нейната загадъчност, за едно вълнуващо пътуване през далечни страни, за джуджета, елфи, феи, снежинки ... и едно малко, объркано момиченце, което след много приключения и изпитания разбира истинската същност на Коледа.

Нека "В нощта преди Коледа" да бъдем заедно в салона на Държавна Опера-Стара Загора, за да се потопим в магията на празника и да се заредим с добро настроение и незабравими емоции с помощта на участниците в представлението - Балетна школа "Па Де Кре" и техните  приятели!

Коментари