Условия за закупуване на онлайн билети

Условия за купуване на билети онлайн, през сайта www.operasz.bg Уважаеми зрители и приятели, От началото на 2018г.година е възможно заплащане на резервирани билети с дебитни и кредитни карти Visa, MasterCard чрез системата Борика. Стойността на таксата се изчислява и показва на клиента преди извършване на плащането.Клиента плаща само стойността на билета, без допълнителни такси.

Процедура за online купуване на билет:
1. Влезте в www.operasz.bg
2. Kликнете върху връзката БИЛЕТИ ОНЛАЙН. След това изберете желания спектакъл.В зависимост от спектакъла,къде се играе дали в залата на операта или на Античния форум "Августа Траяна" има различна скица. За спектакъл в залата избора е Партер,Балкон или Ложи.Като за представления на Античен Форум „Августа Траяна“ разпределението на местата са по сектори: "Сектори А", "Сектро Б", "Сектор В" и "Сектор Д" изберете места по плана на залата и натиснете бутона Резервирай.
3. Въвеждате вашият имейл адрес за получаване на електронните билети.
5. Плащането през Борика трябва да се извърши в слеващите 15 минути след резервацията. Веднага след това се зарежда страницата за плащане в системата на Борика, където въвеждате данните от дебитната/кредитна карта.
6. При неплащане в следващите 15 минути резервацията автоматично отпада.
7. На посочения имейл адрес получавате закупените електронни билети.

Начин на получаване на платените билети:
След като получите електронните билети на вашият имейл адрес, моля да ги изпринтирате или да ги покажете през телефона на Билетна каса. Като клиента сам може да прецени,кога да ги вземе като препоръчително е да са поне 15 минути преди представлението.

За всякакви въпроси свързани с запитвания за онлайн пазаруването,може да се обърнете към нашият маркетинг отдел:
marketing@operasz.bg, телефон 0888 939 900 /Георги Митев Ръководител отдел "Маркетинг и продажби"/