Условия за закупуване на онлайн билети

Условия за купуване на билети онлайн, през сайта www.operasz.bg Уважаеми зрители и приятели,
От началото на месец май 2015година е възможно заплащане на резервирани билети с дебитни и кредитни карти Visa, MasterCard чрез системата ePay.bg. Стойността на таксата се изчислява и показва на клиента преди извършване на плащането.Клиента плаща само стойността на билета, без допълнителни такси.
Начин на получаване на платените билети:

Процедура за online купуване на билет:

1. Влезте в www.operasz.bg
2. Kликнете върху връзката БИЛЕТИ ОНЛАЙН.След това изберете желания спектакъл.В зависимост от спектакъла,къде се играе дали в залата на операта или на Античния форум "Августа Траяна" има различна скица.За спектакъл в залата избора е Партер,Балкон или Ложи.Като за представления на Античен Форум „Августа Траяна“ разпределението на местата са по сектори: "Сектори А", "Сектро Б", "Сектор В" и "Сектор Д" изберете места по плана на залата и натиснете бутона Резервирай.
3. Изберете начин на заплащане(на този етап е възможно само през Epay).Натиснете бутона Потвърди.
4. Изберете Потвърди Плащане.
5. Плащането през epay.bg трябва да се извърши в слеващите 15 минути след резервацията.Веднага след това се зарежда страницата за плащане в системата на epay.bg,където може да платите само, ако имате регистрация в сайта им при липсата на такава трябва да си направите. 6. При неплащане в следващите 15 минути резервацията автоматично отпада.

Начин на получаване на платените билети:

За да получите закупените онлайн билети, трябва да носите със себе си плащането през epay в печатна форма, който съдържа номера на заявката и съпътстващата го информация.След представяне на документ за плащане от epay,ще ви бъдат връчени билетите на билетна каса.Като клиента сам може да прецени,кога да ги вземе като препоръчително е да са поне 15 минути преди представлението. Цената на билетите, закупени през сайта е само редовна съгласно ценовия план на спектакъла. Онлайн продажби на билети се осъществяват и през Grabo.

За всякакви въпроси свързани с запитвания за онлайн пазаруването,може да се обърнете към нашият маркетинг отдел:
marketing@operasz.bg, телефон : +359 (0) 888 939 900